Angyali Zene

 


 


A Hold aktuális fázisa.

 

 
Online tanfolyam

Ezoterikus Online Ingyenes tanfolyam

Ajánlom minden útkeresőnek, legyen nagyon óvatos, ha nem akarja, hogy a harmónia keresése közben, a csatorna bűzös mocsarában találni magát. A tanfolyam csak és kizárólag a http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu   oldalon érhető el.

Aki szeretne velünk tartani, az oldalon feltétlen  iratkozzon fel hírlevélre, mert sok anyagot azon keresztül kaptok meg. Minden útkeresőt várok, aki  egyet ért a mi szellemiségünkkel.

Eddigi anyag elérhető: http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu/gindex.php?pg=34339873&nid=6318549

 
Szólj Te is hozzá!
Friss hozzászólások
 
Angyal blog

 

- Szólj hozzá!

Beszélgessünk

 


Ha megértjük önmagunkat, megérthetünk másokat is

Florence Littauer

 

 ... rexáló-, meditációs zenék, videók

.

Kiemelt, fizetős
hirdetések feladása!

rögtön megjelenik a Hirdetési Boxban!!!

 
Kiemelt hirdetések!
 
*511.Angyal-Blog - Szólj hozzá!

Fórum

Minden olvasó nyithat fórumot bármilyen témából :)

 

Angyalok
Angyalgyerekek, Angyalemberek
- Kik az Angyalemberek, Angyalgyermekek?
- Angyalembert nevelek - Ágica feljegyzései
- Angyalgyerek vagyok...
- Angyalember vagyok

Csillaggyerek, Csillagemberek
- Kik a Csillagemberek, Csillaggyermekek?
- Csillaggyermeket nevelek - Ovidia feljegyzései
- Csillaggyermek vagyok...
- Csillagember vagyok...
- Kék Csillag Gyerekek


 

 Asztrológia

Halottaknapi megemlékezés, gyertygyújtás
- Emlékezzünk szeretetteinkre, barátainkra...
- Imalánc kérések... Imádkozzunk együtt a betegekért

 

 Mit álmodtál?
- Furcsa álmok, és jelentéseik - Fejtsük meg őket!

 

 


Életmód tanácsok
- Gyógynövények a betegségekre
- Gyógyító illatok
- Természetes gyógymód
- Házi gyógymódok
- Bach virágterápia
- Színterápia

Daganatos betegségek

Lélekmelengető mesék, versek

- Archivum

Chat-szobák
- Angyali szívek szobája
- Barátság és szeretet szoba

 

Ünnepek

Karácsony
- Készülünk a Karácsonyra
- Karácsonyi versek, énekek

- Karácsonyi édességek
- Karácsonyi ételek
- Karácsonyi italok
- Karácsonyi hangulatok
- Készítsünk diszeket!

- Saját készítésű  csecse-becse!

Mindenki felteheti a saját csecse-becséjéről készült képeket :)


Újév
- Újévi köszöntések versek, mesék, videók

Húsvét

- Húsvéti készülődés
- Húsvéti ételek
- Húsvéti versek, énekek, mesék
- Húsvéti italok
- Húsvéti sütemények

 

Vélemények, ötletek

- Véleményem
- Mondd bele!!! :)
- Ötletek

 

 

..

 

.

 

 

 

21 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
2011.02.01. 16:41
kata4747

Végső kétségbeesésemben fordulok hozzátok , kérlek Benneteket imádkozzatok, hogy a menyem világositsák fel az angyalok. Én már tehetetlen vagyok. Tünkreteszi 4 ember életét kétségbe vagyok esve , segitsetek.

2010.10.05. 14:47
Lélekgyógyász

Szervusz Kabóca!

Én úgy gondolom, hogy egy házasság összeomlásáért nem csak te vagy felelős. Mindketten felelősek vagytok. Együtt kézenfogva kellett volna megoldanotok a problémát. Márpedig ha nem tudjtátok megoldani a problémákat együtt, akkor szerintem jobb ha külön mentek és nem maradtok együtt csak azért, hogy "mit szólnak majd mások". 

Az állandó marakodás, duzzogás és vádaskodás nem jó egyikötöknek sem.

Váljatok el békében, tartsátok a kapcsolatot ha lehet. Alakíts ki magadnak egy nyugodt békés lakást, ahol felfrissülsz lelkileg. Idővel minden megoldódik, mint ahogy mondják, az idő mindent meg fog oldani.

Tudod Kabóca, ahol valami befejeződik, ott egy új kezdődik.

Várj türelmesen, és meg fog érkezni az ÚJ hozzád.

Várom a jelentkezésedet.

Üdvözlettel és angyali öleléssel.


2010.10.05 11:54
kabóca

„Kérlek, segítsetek, drága angyal testvéreim. Összeomlott a házasságom , a családom az én hibámból. Fájdalmat okoztam azoknak, akiket a legjobban szeretek a világon. Vissza szeretném kapni a férjemet és a családomat. Kérlek Benneteket a legnagyobb tisztelettel és szeretettel, hogy imádkozzatok értünk, segítsetek nekünk.  Köszönöm: kabóca”

2010.10.05. 11:54
kabóca

Kérlek, segítsetek, drága angyal testvéreim. Összeomlott a házasságom , a családom az én hibámból. Fájdalmat okoztam azoknak, akiket a legjobban szeretek a világon. Vissza szeretném kapni a férjemet és a családomat. Kérlek Benneteket a legnagyobb tisztelettel és szeretettel, hogy imádkozzatok értünk, segítsetek nekünk.  Köszönöm: kabóca

2010.09.06. 19:43
Szabo Norbert

kérlek szépen drága angyal testvéreim segitsetek mert elfelejtetem az angel72 vel a jelszavamat és nem tudok belépni ide gyogyitsátok meg a norbit engem gyogyszerekel anyosomat giziz nénit anyukámat öcéméket és hogy legyen sok mukánk a páromal sose szakadjunk szét hitben szeretben szeressük egyméást ne tudjanak szét huzni a paráznák kérek áldáást kegyelmet az életünkre JOISTEN ÉS ANGYALAINK SEGITSÉGÉVEL lehessen házunk ne éhezünk ne fázzunk gyogyuljak meg gyogyszerekel ha kell mütétel mradjonmeg a pici magztom senki se gyülölje mert ö bennem van ne akarják elvenni gyülöltetel legyen béke  földön szeretttet  ne legyenek gonosz emberek ne gyülöljön a családom engem és az ujcsaládomat kérlek bennetekt segitsek nekem a küldetésemben ÁMEN

2010.08.06. 09:08
Remini

Kérlek Titeket nagy tisztelettel,hogy imátkozzatok azért,hogy a közeljövőben a munkahelyemen,a közéletben,magánéletben minden simán,zökkenőmentesen menjen.

Az angyalok legyenek Mindenkivel!Köszönöm!

2010.07.21. 08:52
Adminisztrátor

Szia Angel!

Regisztrálj be újra, az Angel név foglalt, találj ki más nevet!

Angyali üdv
Timcsike

2010.07.20. 23:12
zeusz25

angel vagyok elfelejtetem a nevemet és a jelszavamat email cimem nemethagnes36@freemail.hu a párom nevével tudok most irni Édes ISTENEMés ANGYAOLK kérlek segitsetek hogy megértsem miért gyülönekaz édesanyukám gyülöletel miért akarja elveni eröszakal a magatomat tudjam a szeretettet látni igy is kérlek URAM adj pozitiv változátosokat betegségemben hogy megyogyuljak higyenek nekem az orvosok vizsgáljanak meg és mütsenek meg és el tudjunk költözni ebböl a gonosz helyröl a páromalegyparányi kis lakásba kérlek add meg  hogy a parázna erkölcstelen nök ne szakitsanak szét minket és tudjam a hatodik érzékemet emberek segitésére használni  és spirtuálisan tudjam képezni magamat kérlek halgass meg jo URAM ÉS ANGYALOK SEGITSETEK NEKEM ÉS A PÁROMNAK NORBERTONAK KÖSZÖNÖM SZÉPEN add meg hogy azemaiemre is be tudjak lépni mertmegint feltörték


Válasz:

Szia Angel!

Regisztrálj be újra, az Angel név foglalt, találj ki más nevet!

Angyali üdv
Timcsike

Admin

2010.07.08. 23:02
mikes iren

Kérlek benneteket imátkozatok értem ,hogy az aki fontos a számomra visszatérjen hozzám ,és boldog szeretet teljes kapcsolatban éljünk. Köszönöm .

2010.07.08. 16:19
Inasi

Kedves Sziszi!

Nagyon örülök, hogy itt vagy közöttünk, és érezd magad nagyon jól.

Tehetsz fel szép írásokat, képeket, verseket az Angyal Blog-ba. Mindenki nagyon fog örülni, ha olvassa az írásaidat.


Angyali áldás Rád és a családodra!

Inasi


2010.07.08 16:07
szirenszi

Nagyon sok szeretettel köszöntök mindenkit.Most gyujtottam gyertyát szülelmért akik áldozatos munkájukkal neveltek emberré és igy 63 éves koromra mindig emberré maradni.SZERETET ÉS HIT VOLT AMI MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT TOVÁBB VITT.Ezt úgy érzem és látom gyermekeim ,unokáiban is  sikerült tovább adni...AKI HOZZÁM FORDUL ANMNAK IS.NEHÉZ,DE JÓ IGY ÉLNI..NYUGDIJAS ÉVEIM IS IGY TELNEK..GYERTYÁT GYUJTOTTAM A KERESZTMAMÁÉRT,ÖCSÉMÉRT..BARÁTAIMÉRT AKIK LÉLEKBEN MINDIG VELEM VANNAK.Hulottak a könnyeim,de nem azért,mert szomorú vagyok ha nem azért,mert emberből vagyok és hiányzik a test is.amit nem tudok átölelni.Boldog viszont azért vagyok,mert a rám biuzott feladatom teljesitem,leg jobb tudásom szerint..Kérlek ti is a szeret nevében HITTEL ÉLJETEK ÉS IGY A FÖLDÜK SZEBBÉ VÁLIK....SZISZI...”

2010.07.08. 16:07
szirenszi

Nagyon sok szeretettel köszöntök mindenkit.Most gyujtottam gyertyát szülelmért akik áldozatos munkájukkal neveltek emberré és igy 63 éves koromra mindig emberré maradni.SZERETET ÉS HIT VOLT AMI MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT TOVÁBB VITT.Ezt úgy érzem és látom gyermekeim ,unokáiban is  sikerült tovább adni...AKI HOZZÁM FORDUL ANMNAK IS.NEHÉZ,DE JÓ IGY ÉLNI..NYUGDIJAS ÉVEIM IS IGY TELNEK..GYERTYÁT GYUJTOTTAM A KERESZTMAMÁÉRT,ÖCSÉMÉRT..BARÁTAIMÉRT AKIK LÉLEKBEN MINDIG VELEM VANNAK.Hulottak a könnyeim,de nem azért,mert szomorú vagyok ha nem azért,mert emberből vagyok és hiányzik a test is.amit nem tudok átölelni.Boldog viszont azért vagyok,mert a rám biuzott feladatom teljesitem,leg jobb tudásom szerint..Kérlek ti is a szeret nevében HITTEL ÉLJETEK ÉS IGY A FÖLDÜK SZEBBÉ VÁLIK....SZISZI...

2010.07.08. 16:07
szirenszi

Nagyon sok szeretettel köszöntök mindenkit.Most gyujtottam gyertyát szülelmért akik áldozatos munkájukkal neveltek emberré és igy 63 éves koromra mindig emberré maradni.SZERETET ÉS HIT VOLT AMI MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT TOVÁBB VITT.Ezt úgy érzem és látom gyermekeim ,unokáiban is  sikerült tovább adni...AKI HOZZÁM FORDUL ANMNAK IS.NEHÉZ,DE JÓ IGY ÉLNI..NYUGDIJAS ÉVEIM IS IGY TELNEK..GYERTYÁT GYUJTOTTAM A KERESZTMAMÁÉRT,ÖCSÉMÉRT..BARÁTAIMÉRT AKIK LÉLEKBEN MINDIG VELEM VANNAK.Hulottak a könnyeim,de nem azért,mert szomorú vagyok ha nem azért,mert emberből vagyok és hiányzik a test is.amit nem tudok átölelni.Boldog viszont azért vagyok,mert a rám biuzott feladatom teljesitem,leg jobb tudásom szerint..Kérlek ti is a szeret nevében HITTEL ÉLJETEK ÉS IGY A FÖLDÜK SZEBBÉ VÁLIK....SZISZI...

2010.06.24. 21:31
Admin

Urunk, Jézus Krisztus,Tehozzád fordulunk imádságunkkal, mert Te viselted a keresztet mindnyájunkért! Eléd hozzuk betegeink sorsát:testükben és lelkükben viselt minden szenvedésüket,megaláztatásukat, kéréseiket, könyörgéseiketés soha ki nem mondott sóhajaikat. Neked köszönjük türelmüket és reményüket,hogy amint szenvedésüket Veled viselik,úgy feltámadásodban is részük lesz.

Neked köszönjünk imáikat,melyekkel mindnyájunkat egybefűznek Teveled! Nálad keressük a békét, amelyet emberi igyekezet meg nem adhat;és a boldogságot, amelynek egyedül Te vagy a forrása.Tehozzád emeljük szívünket,mert a Te közelségedben megtisztulnakgondolataink, értelmünk és akaratunk.Vezess minket Szentlelkeddel az örökkévalóság útján,napról napra közelebb ahhoz a célhoz,amelyet Atyád rendelt számunkra!

Áldj meg és őrizz meg mindnyájunkat,hogy általunk és miközöttünk is épüljön a Te Országod! Ámen.Könyörögjünk Urunkhoz, Jézus Krisztushoz,a jó Pásztorhoz és örök Orvoshoz:Hogy betegségeinket, a magunkét és a ránk bízottakét,türelemmel és áldozatos szívvel viseljük:- Állj mellettünk, Urunk!

Hogy gyógyulásunkat Tőled kérjük és várjuk,miközben emberi módon fáradozunk érte:

- Áldj meg minket, Urunk!Hogy betegeinket és a bajba jutottakat meg ne alázzuk és magukra ne hagyjuk:

- Ments meg minket, Urunk!Hanem hűséges szeretettel kitartsunk mellettük:

- Erősíts meg, Urunk! Hogy sorsunkat végzésed szerint elfogadjuk:

- Vonj magadhoz, Urunk! És kétségbe ne essünk terhünk súlya alatt:

- Áldj meg minket, Urunk! Hogy fölismerjük irgalmadat, amellyel hazavársz:

- Világosíts meg minket, Urunk! És reméljük Tebenned az örök Életet.

- Tarts meg minket, Urunk!

Áme

2010.06.24. 21:11
zeusz25

kérlek benneteket imátkozatok értem hogy mentsk me az életemet a jános korházba a nögyogyászaton iszonyatos görcseim vannak senki sem hisz nekem hitetlenek az orvosok csak éedesanyukám irigyelnek mindent az emberek tölem gyülönek mert autista lémre keményen dolgozzok kérek minden jo embert imátkozanak értem kiscsilagért mert az élet nem játék egy kincs szüksége van a családomnak a küldetésembe rám kérlek uram könyörülj rajtam én mindenkinek segitek és jo vafgyok norbi felesége ágnes némethágnes36@freemail.hu

2010.06.23. 12:26
SEGÍTSÜNK AZ ÁRVÍZKÁROSULTAKNAK!


        Mondjunk le augusztus 20-án a tűzijátékról, az árvízkárosultak megsegítésére!
       
        Nekünk csak látvány,nekik az élet.      
        A múló látvány helyett, maradandó, életre szóló segítség !      
        Egyet értesz?
       
        Küldd el a barátaidnak!

2010.06.23. 12:23
mikes irén

Köszönöm  Kedves Admin !

 
.Angyal - Közösség

.

 

 

 
 
free counters

..

Nem tudsz belépni?

Olvasd el!

 

 
Angyali üzenetek

 

Óránként üzennek az angyalok!

  

 

Élet a kezedben
Alapítvány

Klikk a képre!!


Időjárás


stat counters


Világmeditáció!!!

10 milliószoros napok

 2013-ban:
Február 25. hétfő
Május 25. szombat
Július 12. péntek
Október 26. szombat.

Tízmilliószoros napok 2014-ben:
Február 14. péntek
Június 13. péntek
Július 31. csütörtök
November 13. csütörtök.


Tízmilliószoros napok 2015-ben:
Március 5. csütörtök
Június 2. kedd
Július 20. hétfő
November 3. kedd.


Tízmilliószoros napok 2016-ban:
Február 22. hétfő
Május 21. szombat
Július 8. péntek
Október 22. szombat.

 

 

 

Gyújts gyertyát

 

Valaki végleg elmehet,
őrizd meg emlékét,
és el ne feledd,
így majd veled lesz mindig,
lelke szabadon száll,
vár a túlsó parton,
hol nincsen határ.

Gyújts gyertyát itt >>>

Emlékezzünk szeretteinkre (archivum) >>>

 

 .

 

 
Angyal Közösségek

.

 

free counters

..

 
Statisztika
..

..

Free counter and web stats

 

 

Minden, amit a MÁGIÁRÓL tudni szeretnél    *****    Egy horoszkóp olyan lehetõségeket mutat,amire nem is gondoltál volna, a konzultáció során mindenre választ kapsz ingyen!    *****    Ha korrekt felkészült asztrológustól szeretnél részletes születési horoszkópot + ajándék 3 éves elõrejelzést,rendeld meg    *****    A saját horoszkóp ismeretébõl felismerhetõ sok más eddig nem is gyanított képesség, ami szerint jobbá tehetjük életünket    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság Minden más illúzió    *****    https://nyerj-autot.hu/uid/yKTEgg7MwdrJZGRk NYERJ AUTÓT!    *****    NYERJ AUTÓT! Nincsenek további feltételek: ha regisztráltál, akkor nyerhetsz. Minél több sorsjegyed van, annál nagyobb eséllyel vagy nyerõ. Ha nyertél, Tiéd az aut&oacu    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    Döntsük meg a korábbi rekordot! KATT KATT KATT KATT a Digimonweb rád vár!!! KATT KATT KATT    *****    ❖ ❖ ❖ ❖ ❖ Silhouette in the Darkness ❖ The Vampire Diaries & The Originals, egy csipetnyi Pokollal ❖ ❖ ❖ ❖ ❖    *****    Asztrológiai tanacsadás egy konkrét kérdésre a Kérdõasztrológia HORARY segítségével és ezen TUDÁS OKTATÁSA, CSAK NÁLAM!    *****    Ebertin: Kozmobiológia címû asztrológiai könyve CSAK NÁLAM! PDF formátumban megrendelhetõ!    *****    Luxus lakások, medencés üdülõk, Eladó ingatlanok Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton    *****    Napi meditációk – és egyéb ezoterikus olvasmányok, Asztrológiai cikkek, érdekességek az okkult világból    *****    A gyógyító bioenergia titka    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Tanuld velem az asztrológiát, a kérdõ horoszkóp értékelését is! Profi tananyaggal segítelek!    *****    A horoszkópunk ismerete, hatalmas lehetõségeket kínálhat döntéseinkben. Rendeld meg most és 3 év elõrejelzés ajándék!!!    *****    Bármilyen rák betegség heteken belül gyógyítható    *****    Legpontosabb egészségügyi és párkapcsolat horoszkóp elemzés, csak nálam! KERESS BIZALOMMAL!    *****    ÁGICA ÉLETMÓDVÁLTÁSA, UPDATE RENDSZERERL! HA ÉRDEKEL TARTS VELEM!