Angyali Zene

 


 


A Hold aktuális fázisa.

 

 
Online tanfolyam

Ezoterikus Online Ingyenes tanfolyam

Ajánlom minden útkeresőnek, legyen nagyon óvatos, ha nem akarja, hogy a harmónia keresése közben, a csatorna bűzös mocsarában találni magát. A tanfolyam csak és kizárólag a http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu   oldalon érhető el.

Aki szeretne velünk tartani, az oldalon feltétlen  iratkozzon fel hírlevélre, mert sok anyagot azon keresztül kaptok meg. Minden útkeresőt várok, aki  egyet ért a mi szellemiségünkkel.

Eddigi anyag elérhető: http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu/gindex.php?pg=34339873&nid=6318549

 
Szólj Te is hozzá!
Friss hozzászólások
 
Angyal blog

 

- Szólj hozzá!

Beszélgessünk

 


Ha megértjük önmagunkat, megérthetünk másokat is

Florence Littauer

 

 ... rexáló-, meditációs zenék, videók

.

Kiemelt, fizetős
hirdetések feladása!

rögtön megjelenik a Hirdetési Boxban!!!

 
Kiemelt hirdetések!
 
*511.Angyal-Blog - Szólj hozzá!

Üzenetek, bölcsességek, idézetek

Küldjetek be bölcs mondásokat, pozitív gondolatokat, idézeteket a szeretetről!

 

 Küldjetek be bölcs mondásokat, pozitív gondolatokat, idézeteket a szeretetről!

 

..

Megnézheted eredeti méretben Itt >>>

Ezt is olvasd el:

Legyünk boldogok! klikk ide >>>

Pozitív gondolatok, Bölcsességek... Klikk ide >>>

 

 

 

..

 

 

193 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 KorábbiakLegelső hozzászólások
2009.04.17. 20:11
[Ágica]

“Minél őszintébbek és nyitottabbak vagyunk, annál kevésbé fogunk félni, mert nincs takargatnivalónk mások előtt, ezért azt gondolom, minél őszintébb valaki, annál magabiztosabbá válik.” (Dalai Láma)

“Ha a sikernek van titka, akkor az abban a képességben rejlik, hogy megértjük a másik ember nézőpontját és az ő szemszögéből is látjuk a dolgokat, nemcsak a sajátunkéból.” (Henry Ford)

Nem az számít, hogy minek születik valaki, hanem az, hogy mivé nő fel.”
(Joanne Kathleen Rowling)

“Az embernek a szeretetben maga mögött kellene hagynia minden részleges ítéletet, hogy a másikat egészen érinthesse; szeretete tulajdonképpen az, hogy megbocsátásból megbocsátásba lép.” (Vasadi Péter)

2009.04.17. 20:08
[Ágica]

"A barátság az égvilágon semmit nem követel, kivéve egyvalamit: őszinteséget. Csak ezt az egyet, de ez nem kevés.” (Ingmar Bergman)

2009.04.17. 20:04
[Ágica]


A szem, amelyikkel a világot látod, a te szemed. Külső szemeddel az emberekre figyelsz, belső szemedet megőrzöd önmagadnak.
Amikor visszatekintesz, nem magadat látod, mert nem tükörbe nézel, hanem az embereket.

Hogyan vélekedsz a többiekről? Amikor másokra figyelsz, amikor másokat ítélsz meg, úgy véled, szemed csalhatatlan.Milyennek látod önmagad? Amikor tükröt tartasz magad elé, egy számodra kedves lényt pillantasz meg. Ismert vonásait szereted, mert biztonságot nyújtanak neked; ismeretlen arcát, melyek olykor téged is meglepnek, megértéssel fogadod.Vajon ugyanígy teszel a többiekkel is?” (Tatiosz)

2009.04.17. 20:03
[Ágica]


A beszéd képessége emberi kiváltság, a hallgatni tudás emberi kiválóság. A kimondott szavak mögött szándékok rejlenek; a hallgatásba bölcs megértés, türelem, tisztelet vegyül. Egy embert inkább hallgatásából, semmint beszédéből ismerhetünk meg – vagyis abból, hogy kellő pillanatban hallgatni tud.” (Tatiosz)
2009.03.21. 20:42
Johny

Egykor az istenfélő idős Becsület együtt élt fiaival Joggal és Igazsággal. A szép napjait a Törvény látogatása tette tönkre. Az öreg jámbor Becsületnek az utolsó tehenét is elhajtották. Hiába kérte a szigorú Törvényt, hajthatatlan maradt, a tehén nagyot bődült, s örökre elbúcsúzott a gazdájától. Ekkor az öreg Becsület könnyes szemmel, és reszkető ajakkal magához hivatta két felcseperedett fiát, az Igazságot és a Jogot.

Az öreg megsimogatta hófehér szakállát és így szólt:
- Édes fiaim, utolsó tehenemet is elhajtották, nem tudlak tovább tartani benneteket. Menjetek Isten hírével világgá, keressetek magatoknak szolgálatot a nagyvilágban.
És szomorúan homlokon csókolta őket. A testvérek, az Igazság és Jog, kézenfogták egymást, és útra keltek. Elmentek szolgálatot keresni.


- Én csak olyan gazdához állok be - mondja út közben az öregebbik testvér, az Igazság, - aki olyan jámbor és becsületes lesz, mint az édesapánk. Ha ilyet találok, híven szolgálom holtom napjáig.


- Én pedig csak olyan gazdához szegődöm - mondja a fiatalabbik testvér a Jog - aki olyan erős lesz, hogy nála senki sem erősebb. Bánom is én a többit.
Ígérem, hogy abban a pillanatban faképnél hagyom, ha nála erősebb gazdát találok. A keresztútnál megölelték egymást, elváltak.


És soha többé nem találkoztak. Holtiglan elszegődtek. Az Igazság a mindenkori Szegénységhez, a Jog a mindenkori Hatalomhoz.

2009.03.21. 20:36
Inasi
Töltsd be a küldetésed …
„Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba" (János 17:18)

Életed minden napján egy átalakulási folyamatban vagy. Hogy mivé válsz, az attól függ, hogy mit engedsz meg magadnak.

Fontold meg a következő 7 lépést:

1. Kötelezd el magad naponta a növekedésre, és nemsokára igazi változásokat kezdesz látni!

2. Értékeld jobban a folyamatot, mint a végeredményt!
Bizonyos események lehet, hogy segítenek döntést hozni, de az egész folyamat átélése tesz éretté arra, hogy azzá válj, akinek Isten szán.

3. Ne várj ösztönzést!
Néha lelkesen tudsz futni, de legtöbbször csak az elkötelezettség vihet tovább.

4. Ha hajlandó vagy most fizetni, később élvezheted a jutalmat, és az a jutalom mindig édesebb.

5. Ne határold be Istent!
Ha önmagad határaira koncentrálsz, akkor felnagyítod őket. Az az Isten. aki benned él, „… mindent meg tett sokkal bőségesebben, mint ahogy mi kérjük vagy gondoljuk…" (Jézus 3:20)

6. Tanuld meg beosztani az idődet!
Nem tudjuk pótolni az elmulasztott időt – tarts hát számon minden pillanatot! Milyen változást hozhat egy pár perc? Rengeteget! Ha minden nap megspórolsz 5 percet azzal, hogy egyszerűsíted a reggeli készülődésedet, 10-et azzal, hogy kiküszöbölsz olyan dolgokat, amelyek nehezítik, hogy elkezd a napod, ötöt, ha kitérsz a hiábavaló fecsegések vagy más figyelemelterelés elől, és tízet, ha rövidebb ebédszünetet tartasz – akkor kb. 125 órával nyersz többet minden évben. Ez három, negyvenórás munkahetet jelent, amit arra használhatsz fel, amire akarsz. És megduplázhatod ezt az időt, ha naponta fél órával kevesebbet ülsz a tévé előtt.

7. Az élet tele van döntő pillanatokkal, amikor bizonyos dolgokat fel kell adnod másért. Ezeknél a cseréknél válaszd a mindig jobbat, ne a rosszabbikat!

Szeretnéd betölteni küldetésedet?

Kövesd ezeket a lépéseket!
2009.03.17. 23:13
alexus

Pancsolj magadra mosolyt!

Egy írónő mondja el ezt a bájos kis történetet.
Valahányszor húgommal veszekedtünk, anyánk büntetésből két egymással szembe állított székbe ültetett minket és megparancsolta, egymás szemébe nézve mosolyogjunk, akármilyen nehezen is megy. A mosoly csakhamar őszinte lett és percek alatt nevetésben tört ki. Ezzel haragunk el is múlott.

Amikor valakire nagyon mérges vagy, próbáld ki ezt a receptet, nézz a szemébe és erőltesd magadra a mosolyt. Hidd el, hogy ez a módszer sokkal jobb, mint dúlva-fúlva emészteni magadat.

2009.03.16. 21:29
angelsusie

Ami a föld kerekét forgatja, az nem a gyönyör keresése, hanem a lemondás mindenről, ami fontos. A katona azért megy a harcba, hogy megölje az ellenséget? Nem: azért megy, hogy meghaljon a hazájáért. A nők szeretik, ha látja rajtuk a férjük, milyen elégedettek? Nem: azt akarják, hogy lássa, milyen odaadó, önfeláldozó, és mennyit szenved, hogy őt boldoggá tegye. A férfi azért dolgozik, hogy megvalósítsa önmagát? Nem: minden csepp verejtékét és könnyét a családja megélhetéséért adja. És így tovább: a gyerekek lemondanak álmaikról a szüleik kedvéért, a szülők lemondanak az életről gyermekeik kedvéért. Fájdalommal és szenvedéssel bizonyítják egymásnak azt, aminek csakis örömet kellene az életükbe hoznia: a szeretetüket.

Paulo Coelho

2009.03.15. 23:10
senci

Seneca: Emberhez méltón élni...

Mért töröd a fejed azon, ami megtörténhet veled? Meglehet, hogy meg sem történik. Tűzvészre gondolok, házad összeroskadására, csupa olyasmire, amibe beleeshetsz, s nem pedig belecsalogatnak. Inkább a csapdákra figyelj, azokra, amelyek orvul leselkednek rád...

Mikor attól rettegsz, hogy az emberek veszélyt hozhatnak rád, gondolj arra, hogy mivel tartozol nekik...

Méltóképpen élj, hogy méltóképpen ítéltess. Ne tégy semmit mások kárára, örülj mások szerencséjének, indítson meg az elesettek balsorsa, és mindig tartogass egy könnycseppet a szívedben az arra rászorulóknak...

Ne feledd: emberhez méltóan kell élned, hogy méltó légy, e magas cím viselésére...

Hívd segítőtársul a bölcsességet. Ha tógájába burkolózol, megóv a bajoktól, szentélyében biztonságra lelsz. Csak azok lökdösik egymást, akik ugyanazon az úton járnak. A bölcs sohasem kérkedik, sok emberre hozott már veszélyt a dölyfös lélek. Elűzi önmagától a bűnt, és másnak sem rója fel. Nem rémül meg a világi erkölcsök láttán, és nem kárhoztatja mások cselekedeteit. A kárhozat veszedelmes. Élj nemes szívvel, és élj egyenes lélekkel! Parádé nélkül, gyűlölködés nélkül élni - íme: tiéd a boldog élet...

Seneca: Erkölcsi levelek

2009.03.15. 19:35
Nicky

Egy megható, inspiráló történet a végtagok nélkül született Nick Vujicic-től.
Ezen a napon ezek az iskolások olyan tanítást hallhattak,
amit valószínűleg életük végéig nem fognak elfelejteni...

..

 

2009.03.15. 12:04
Sueee


 “Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindekivel kezet.

Ne félj attól, hogy félreértenek, és egy pillanatig se törődj az ellenségeiddel.

Döntsd el határozottan mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé. Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé - és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek, ugyanúgy, ahogy a korallállatka kiválasztja a tenger habjaiból mindazt, amire szüksége van.

Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz, és ez a gondolat óráról órára jobban átalakít majd, hogy saját eszményedet megközelítsd…

A gondolat minden, őrizd meg e helyes lelki magatartást: a bátorság, az őszinteség, a jó kedély szellemét.

A gondolkozás szinte alkotás.

Minden jó dolognak a vágy a szülője, és midnen őszinte imádságot meghallgat az ég. Olyanokká leszünk, amilyenekké szívünk mélyén lenni szeretnénk.”

(Elbert Hubbard)

2009.03.14. 21:59
HL

"Légy tudatos, de sose légy óvatos.

Nagyon finom különbség van ezek között.

A tudatosság nem a félelembn gyökerezik.

Az óvatosság a félelemben gyökerezik.

Aki óvatos, az talán sosem hibázik, de nem is jut messzire.

A félelem az, ami nem engedi, hogy új életstílusokat, új energiacsatornákat, új irányokat, új vidékeket fedezz fel.

Mindig ugyanazt az utat járod újra és újra, oda-vissza, mint egy tehervonat!"
/Osho/

2009.03.14. 21:57
Tina

A pozitív gondolatok ereje


Amire túl sokat figyelsz, növekedni kezd!

Hamar megtaulunk az ellen tiltakozni, amit nem szeretünk, bízva abban, hogy ezáltal automatikusan teljesülnek vágyaink. Pedig így nem fog menni.

Hányszor keseregtél azon, mit nem akarsz. Elérted, ezzel egyszer is, amire áhítoztál? Ágálni a rossz ellen, nem merő időpocsékolás, amennyiben tényleg változtatni akarsz az életeden.

Minél többet rágódsz a nem kívánt dolgokon, annál több kellemetlenségben lesz részed. Amit magadban, vagy az életedben mindig is gyűlöltél, bizonyára még nem múlt el.

Amire odaadóan figyelsz, növekedni kezd és életed állandósult problémája lesz. Ne siránkozz folyton, inkább arra koncentrálj, amit el akarsz érni.

Tanulj meg pozitív fogalmakban gondolkodni. Minden kijelentésünk egyben megerősítés. Túl gyakran fordulunk negatív megerősítésekhez. Ezek csak fokozzák azt, amitől szabadulni akarunk.
Ha folyton azt hajtogatod, hogy gyűlölöd a munkádat, a helyzet változatlan marad. Ellenben, ha kijelented, "Nagyszerű állást kapok!" , tudatalattidban máris kezdetét veszi az új folyamat.

Szakadatlanul arról beszélj, milyennek akarod az életedet. Egyre azonban ügyelned kell: kijelentéseid kivétel nélkül jelen időben álljanak.

Tudatalattid olyan engedelmes szolgáló, hogy ha jövő időben vagy feltételes módban fogalmazol - "szeretném", "fogom", - akkor célkitűzéseid az örök, számodra hozzáférhetetlen jövőben maradnak.

Önmagad szeretete a pozitív érzések és a jó szerencse olyan arzenáljával ajándékoz meg, hogy szinte lebegsz a föld felett. Ha szereted önmagad, megjavul a közérzeted.

Erre pedig csak akkor lehetsz képes, ha van önbizalmad, és hibáiddal együtt elfogadod magad.


Kívánom, hogy estétek kellemesen teljen el a pozitív gondolkozás jegyében.

 
.Angyal - Közösség

.

 

 

 
 
free counters

..

Nem tudsz belépni?

Olvasd el!

 

 
Angyali üzenetek

 

Óránként üzennek az angyalok!

  

 

Élet a kezedben
Alapítvány

Klikk a képre!!


Időjárás


stat counters


Világmeditáció!!!

10 milliószoros napok

 2013-ban:
Február 25. hétfő
Május 25. szombat
Július 12. péntek
Október 26. szombat.

Tízmilliószoros napok 2014-ben:
Február 14. péntek
Június 13. péntek
Július 31. csütörtök
November 13. csütörtök.


Tízmilliószoros napok 2015-ben:
Március 5. csütörtök
Június 2. kedd
Július 20. hétfő
November 3. kedd.


Tízmilliószoros napok 2016-ban:
Február 22. hétfő
Május 21. szombat
Július 8. péntek
Október 22. szombat.

 

 

 

Gyújts gyertyát

 

Valaki végleg elmehet,
őrizd meg emlékét,
és el ne feledd,
így majd veled lesz mindig,
lelke szabadon száll,
vár a túlsó parton,
hol nincsen határ.

Gyújts gyertyát itt >>>

Emlékezzünk szeretteinkre (archivum) >>>

 

 .

 

 
Angyal Közösségek

.

 

free counters

..

 
Statisztika
..

..

Free counter and web stats

 

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!