Angyali Zene

 


 


A Hold aktuális fázisa.

 

 
Online tanfolyam

Ezoterikus Online Ingyenes tanfolyam

Ajánlom minden útkeresőnek, legyen nagyon óvatos, ha nem akarja, hogy a harmónia keresése közben, a csatorna bűzös mocsarában találni magát. A tanfolyam csak és kizárólag a http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu   oldalon érhető el.

Aki szeretne velünk tartani, az oldalon feltétlen  iratkozzon fel hírlevélre, mert sok anyagot azon keresztül kaptok meg. Minden útkeresőt várok, aki  egyet ért a mi szellemiségünkkel.

Eddigi anyag elérhető: http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu/gindex.php?pg=34339873&nid=6318549

 
Szólj Te is hozzá!
Friss hozzászólások
 
Angyal blog

 

- Szólj hozzá!

Beszélgessünk

 


Ha megértjük önmagunkat, megérthetünk másokat is

Florence Littauer

 

 ... rexáló-, meditációs zenék, videók

.

Kiemelt, fizetős
hirdetések feladása!

rögtön megjelenik a Hirdetési Boxban!!!

 
Kiemelt hirdetések!
 
*511.Angyal-Blog - Szólj hozzá!

Üzenetek, bölcsességek, idézetek

Küldjetek be bölcs mondásokat, pozitív gondolatokat, idézeteket a szeretetről!

 

 Küldjetek be bölcs mondásokat, pozitív gondolatokat, idézeteket a szeretetről!

 

..

Megnézheted eredeti méretben Itt >>>

Ezt is olvasd el:

Legyünk boldogok! klikk ide >>>

Pozitív gondolatok, Bölcsességek... Klikk ide >>>

 

 

 

..

 

 

193 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 KorábbiakLegelső hozzászólások
2009.08.03. 13:39
Bob Gass

Bulldogok és uszkárok

- „Közeledjetek az Istenhez, és ő közeledni fog hozzátok.” (Jakab 4:8)

Egy történet szerint egy napon összevitázott egy bulldog és egy uszkár. A bulldog gúnyolta az uszkárt, gyenge kis vakarcsnak nevezte, aki semmire sem képes. Azt mondta: „Kihívlak egy versenyre. Nézzük meg, melyikünk képes gyorsabban kinyitni a ház hátsó ajtaját és bejutni!” A bulldog arra gondolt, hogy erős állkapcsával elfordítja az ajtógombot, az uszkár meg úgyis túl kicsi ahhoz, hogy egyáltalán elérje a hátsó ajtó gombját. De meglepetésére az uszkár ezt mondta: „Gyorsabban be tudok jutni a házba, mint te. Elfogadom a kihívást.” Ezután először a bulldog rohant a házának a hátsó ajtajához az uszkár szeme láttára, majd felugrott az ajtógombhoz. Megragadta a fogaival és a mancsaival, és megpróbálta elfordítani, de nem tudta elég erősen szorítani, így végül kimerülten feladta.

Most az uszkár következett. Ő csupán azt tette, amit minden nap az utóbbi néhány évben. Odament az ajtóhoz, néhányszor megkaparta, majd türelmesen várt. Pár másodperc elteltével a gazdája nemcsak hogy kinyitotta az ajtót, de fel is vette őt a karjába, szeretetteljesen megsimogatta a fejét, és bevitte a házba. A különbség a kapcsolatban volt.

Vannak köztünk bulldog-keresztények. Dörmögnek, morgolódnak, és megpróbálnak kedvében járni Istennek. Hagyj fel vele! Isten mindössze ennyit kér tőlünk: „Közeledjetek hozzám, és én közeledni fogok hozzátok!”

2009.07.28. 01:13
Bob Gass

Akarsz változni?

- Engedd, hogy Isten átformáljon!”

Változás csak akkor történik, ha:

Tovább >>>

2009.07.27. 11:21
Bob Gass

Szolgálatra felkészített emberek

„Ajándékot adott az embereknek… hogy felkészítse a szenteket a szolgálat végzésére, a Krisztus testének építésére.” (Efézus 4:8,12)

Vezetőként mindig szem előtt kell tartanod annak a filozófiáját, tervét és célkitűzését, aminek az elvégzésére elhívattál, és világossá kell tenned azok számára is, akik veled dolgoznak.

Folytatás >>>

2009.07.25. 09:46
Bob Gass

Növekedni a kegyelemben (2)

- „Ne ítélkezzünk!” (Róma 14:13)

Az összehasonlítgatás után csaknem rögtön a leuralás következik. A leuralók gyakran „vallásossággal” vannak átitatva. Az ő munkamódszerük a manipuláció, a célozgatás és a burkolt fenyegetőzés. Ők nem nagyok a kegyelemben, mert úgy gondolják, hogy „ők már mindent tudnak (lásd: Róma 12:16).

Folytatás >>>

2009.07.24. 08:29
Bob Gass

Növekedni a kegyelemben (1)

- „Mi nem… hasonlítjuk magunkat.” (2Korinthus 10:12 NIV)

Chuck Swindoll írja: „Amikor mások nem osztják a nézeteidet, megtalálod a módját, hogy jelezd a rosszallásodat? Mi van akkor, ha valakinek újabb autója van, szebb házban lakik, egy bizonyos fajta frizurát hord, vagy olyan ruhákat vesz, amilyeneket te sohasem viselnél? Mi van akkor, ha elvált, vagy egyedülálló szülő, vagy (Isten őrizz!) olyan kapcsolatban él, amilyet te nem helyeselsz? Tudsz „összhangban élni” vele, vagy előrántod az „összehasonlítási szabályok könyvét”?

Folytatás >>>

2009.07.23. 09:12
Eckhart Tolle

Idézetek:

"A panaszkodás mindig az éppen létező el nem fogadása. (...) Amikor panaszkodsz, áldozattá teszed magad. (...) Változtass hát a helyzeten tettel, vagy szükség esetén mondd el a véleményedet, és lépj ki a helyzetből, vagy fogadd azt el! Minden más őrültség."


Minden egyes döntésed a két gondolat egyikéből fakad: a szeretet, vagy a félelem gondolatából. A félelem az az energia, amely megköt, lezár, visszahúz, elrejt, felhalmoz, árt. A szeretet az az energia, amely kiterjeszt, megnyit, kiküld, megtart, feltár, megoszt, gyógyít. A félelem ruhákba csavarja a testünket, a szeretet mezítelenűl hagy. A félelem görcsösen kapaszkodik mindenbe, és mindenhez ragaszkodik, amink csak van, míg a szeretet odaad mindent. A félelem bezár, a szeretet megnyit. A félelem megragad, a szeretet elenged. A félelem sajog, a szeretet enyhít. A félelem támad, a szeretet módosít. Minden emberi gondolat, szó, és tett vagy az egyik, vagy a másik érzelmen alapul.

"Nevettek rajtam mert más vagyok, én nevetek rajtatok, mert mind egyformák vagytok."

Soha ne feledd, a szeretet ellentéte nem a gyűlölet, ahogy az emberek gondolják, hanem a félelem. A gyűlölet is szeretet, csak épp fejtetőre van állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem. A szeretetben kitágulsz - a félelemben összezsugorodsz. A félelemben bezárulsz - szeretetben kitárulsz. Ha félsz, kételkedsz; ha szeretsz, akkor bízol. A félelemben magányos vagy, a szeretetben viszont te eltűnsz, ezért a magányosság kérdése fel sem merül.

Nem szerethetsz jobban, és nem szerethetsz kevésbé, mert a szeretet nem mennyiségi dolog, hanem minőségi, és ennél fogva mérhetetlen.

Ha a gondolat és az érzelem nyilvánvalóan ellentmond egymásnak, akkor a gondolat a hazugság, s az érzelem az igazság.

2009.07.23. 08:38
Bob Gass

Hitben járni

- „Hitben járunk, nem látásban.” (2Korinthus 5:7)

Miután Sadrak, Mésak és Abédnegó megtagadták, hogy a bálványszobrot imádják, bedobták őket egy tüzes kemencébe. Eléggé reménytelenül hangzik, nem? De nem Isten számára, aki arra szakosodott, hogy véghezvigye a lehetetlent; Őt nem „a szokásos” jellemzi. Amikor az emberek valami látványos dolgot tesznek, tetten érhetjük az emberi logikát mögötte.

Folytatás >>>

2009.07.22. 10:41
Bob Gass

Elégedettségre vágysz?

- „Népem… elvetette az élő vizet… és repedezett falú víztartókat ásott.” (Jeremiás 2:13 NIV)

Könnyű elégedettnek lenni olyankor, amikor az életben minden úgy megy, ahogy te szeretnéd. De milyen gyakran van ez így?

A Biblia azt mondja, gyakorolnunk kell, hogy „mindig és mindenben örülni tudjunk” (Filippi 4:11 NCV), mert ha az életed csak arról szól, hogy azt várod, mikor következik be az, amit szeretnél, akkor sokáig várhatsz!

Folytatás >>>

2009.07.21. 09:53
Bob Gass

Öregedni és bölcsebbé válni

- „Tanítsd az idős férfiakat [és asszonyokat], hogy legyenek… mértékletesek.” (Titusz 2:2-3 NIV)

Dale Evans (Roy Rogers felesége) teljes szívéből szerette Jézust, és gondja volt rá, hogy ezt mindenki tudja Hollywoodban.

Folytatás >>>

2009.07.20. 08:17
Bob Gass

Uralkodj magadon!

„Minden szabad nekem – de…” (1Korinthus 6:12)

Add tudtára a testednek, hogy ki diktál! Minden nap találj módot arra, hogy nemet mondj önmagadnak. Ha így teszel, akkor képes leszel megtenni akkor is, amikor valóban számít. Most nemcsak főbenjáró bűnökről beszélünk, hanem arról, hogy oda kell koncentrálnunk életünk fegyelmezetlen területeire, amelyeket kimagyarázunk és racionalizálunk, ahelyett hogy végre törődnénk velük.

Folytatás >>>

2009.07.19. 09:04
Bob Gass

A szenvedély ereje (4)

- „Az Úr igéje… perzselő tűzzé vált szívemben.” (Jeremiás 20:8-9)

Ha raktál már tüzet valaha, akkor tudod, hogy hajlamos kialudni. Táplálnod és óvnod kell. És nem mindenki fog ebben segíteni.

Kétféle emberrel találkozhatsz az életben: ’tűzgyújtókkal’ és ’tűzoltókkal’.

Folytatás >>>

2009.07.18. 10:31
Bob Gass

A szenvedély ereje (3)

„Nekem Atyám dolgaival kell foglalkoznom.” (Lukács 2:49 KJV)

Figyeld meg Krisztus életét! Tizenkét éves korában ezt mondta a szüleinek: „Nekem Atyám dolgaival kell foglalkoznom.” Később ezt hirdette tanítványainak: „Nekünk… annak a cselekedeteit kell végeznünk, aki elküldött engem” (János 9:4)

Figyeld meg a „kell” szót! ...

Folytatás >>>

2009.07.17. 06:47
Bob Gass

A szenvedély ereje (2)

- „Gerjeszd fel az Isten ajándékát, amely benned van!” (2Timóteus 1:6 NIV)
A sikeres élet kulcsa, hogy ismerd magadat (az elhívásodat), és azt, hogy mit kellene tenned (a sorsodat, rendeltetésedet). Ezek nélkül olyan vagy, mint egy görkorcsolyázó polip: sok mozgás, de nincs igazi iránya. Folytatás >>>
2009.07.16. 10:45
Bob Gass

A szenvedély ereje (1)

- „Az életem semmit sem ér, ha nem arra használom, hogy elvégezzem azt a munkát, amivel megbízattam.” (Apostolok cselekedetei 20:24 TLB)

Pál megtalálta Istennek az életére vonatkozó tervét, és ebből fakadt hihetetlen szenvedélye.

Figyeld meg:

Folytatás >>>

2009.07.15. 07:42
Bob Gass

Hogyan bánjunk az erődítményekkel, a képzelődéssel és a gondolatokkal

- „Lerombolunk… erődítményeket; letörjük a képzelődést… foglyul ejtünk minden gondolatot.” (2Korinthus 10:4-5 KJV)

Pál azt írja: „Lerombolunk… erődítményeket; letörjük a képzelődést… foglyul ejtünk minden gondolatot a Krisztus iránti engedelmességre”. Mit kell lerombolnod? Erődítményeket – az életed olyan területeit, amelyeket az ellenség tart a markában. Mit kell letörnöd? Képzelődéseket – azt, hogy mindig a legrosszabbtól félsz, ahelyett, hogy Istenben hinnél, a legjobbra számítva. Mit kell foglyul ejtened? Gondolatokat: azt a gondolkodást, amely nem igazodik Isten Igéjéhez, vagy nem veti alá magát Krisztus törvényének az életedben.

Folytatás >>>

 
.Angyal - Közösség

.

 

 

 
 
free counters

..

Nem tudsz belépni?

Olvasd el!

 

 
Angyali üzenetek

 

Óránként üzennek az angyalok!

  

 

Élet a kezedben
Alapítvány

Klikk a képre!!


Időjárás


stat counters


Világmeditáció!!!

10 milliószoros napok

 2013-ban:
Február 25. hétfő
Május 25. szombat
Július 12. péntek
Október 26. szombat.

Tízmilliószoros napok 2014-ben:
Február 14. péntek
Június 13. péntek
Július 31. csütörtök
November 13. csütörtök.


Tízmilliószoros napok 2015-ben:
Március 5. csütörtök
Június 2. kedd
Július 20. hétfő
November 3. kedd.


Tízmilliószoros napok 2016-ban:
Február 22. hétfő
Május 21. szombat
Július 8. péntek
Október 22. szombat.

 

 

 

Gyújts gyertyát

 

Valaki végleg elmehet,
őrizd meg emlékét,
és el ne feledd,
így majd veled lesz mindig,
lelke szabadon száll,
vár a túlsó parton,
hol nincsen határ.

Gyújts gyertyát itt >>>

Emlékezzünk szeretteinkre (archivum) >>>

 

 .

 

 
Angyal Közösségek

.

 

free counters

..

 
Statisztika
..

..

Free counter and web stats

 

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!