Angyali Zene

 


 


A Hold aktuális fázisa.

 

 
Online tanfolyam

Ezoterikus Online Ingyenes tanfolyam

Ajánlom minden útkeresőnek, legyen nagyon óvatos, ha nem akarja, hogy a harmónia keresése közben, a csatorna bűzös mocsarában találni magát. A tanfolyam csak és kizárólag a http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu   oldalon érhető el.

Aki szeretne velünk tartani, az oldalon feltétlen  iratkozzon fel hírlevélre, mert sok anyagot azon keresztül kaptok meg. Minden útkeresőt várok, aki  egyet ért a mi szellemiségünkkel.

Eddigi anyag elérhető: http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu/gindex.php?pg=34339873&nid=6318549

 
Szólj Te is hozzá!
Friss hozzászólások
 
Angyal blog

 

- Szólj hozzá!

Beszélgessünk

 


Ha megértjük önmagunkat, megérthetünk másokat is

Florence Littauer

 

 ... rexáló-, meditációs zenék, videók

.

Kiemelt, fizetős
hirdetések feladása!

rögtön megjelenik a Hirdetési Boxban!!!

 
Kiemelt hirdetések!
 
*900. Szerkesztők írásai
*900. Szerkesztők írásai : Lélek Sándorné / Ekpafat

Lélek Sándorné / Ekpafat

 

Lélek Sándorné / Ekpafat

 


 

Örömmel értesítem az Angyal Magazin- Angyal-Blog és Csendesedj el Angyalait
valamint a Csend hangja olvasóit, hogy ma elindult nyomdába a könyvem.
 
Ajánlom a könyvem minden útkeresőnek, és tiszta szívből kívánom, hogy mielőbb találjon rá a tiszta forrásra! Éveken át kóboroltam ösvényeken, melyek labirintusokba vezettek és egyre nehezebben találtam meg a kivezető utat. Nem tanultam belőle, hajtott a kíváncsiság. A következő tanfolyamon ismét ott ültem, kerestem, kutattam tovább. Rengeteg, pénzt, időt áldoztam, miközben futottam a hiábavaló köreimet. Volt eset, hogy az előadó az első félórában leadott anyagát, maga cáfolta meg a másodikban. Csalódva vettem tudomásul: ismét rászedtek. Megfogadtam, hogy soha többé! Drágán megfizettem a tanulópénzt, de megérte, mert végül rátaláltam arra az útra, amit kerestem. Hosszú évek után megélhettem a csodát: felismertem a TEREMTŐ által felkínált kulcsot. Egy tengerparti nyaralás után, újjászületve érkezünk haza. Hányan ismerjük fel a csodának a titkát? Ott van előttünk, mégis sokáig kell várnunk rá... A mindentudás kulcsa a TEREMTÉSNÉL, az őselveknél található. Nézzük meg a tengerparti példát. Felettünk a TŰZ-, körülöttünk LEVEGŐ- és VÍZ-, alattunk a FÖLD eleme. Mind a négy őselemmel közvetlen kapcsolatba kerülünk- Szeretném közelebb hozni Önökhöz a teremtés csodáját, ahogyan én megkaptam az utam során.

A könyv vásárlása esetén a fenti weboldalakra való hivatkozásnál extra kedvezményt kapnak a kedves olvasók! Érdeklődni és a könyvet megrendelni a +36 30 341 29 57 -es telefonszámon lehet.

Köszönetnyilvánítás: Kimondhatatlan hálával tartozom Ruzsinszky Klementina és Lengyák András barátaimnak, akik áldozatos és lelkiismeretes -néha éjszakába nyúló- munkával készítették elő a nyomtatásra. Bizony bevallom, sok munka hárult rájuk.. Klementina magasan kvalifikált irodalmi és nyelvtani tudását, míg András nyomdaszakmai mindentudását ajándékozta a könyvnek. Nem volt könnyű dolga a szerkesztéssel, mert az anyag sem könnyű, sok a szakmai rész benne, ami tipográfiailag nem mindig összeegyeztethető... Megoldották a nem mindennapi feladatot. Első könyvem sikereiben is nagy részt vállaltak, a teljes előkészítés az Ő nevükhöz fűződik. Köszönetet szeretnék még mondani portálbeli tulajdonostársamnak, barátomnak, Kőfalusi Richárdnak, aki szárnya alá vette a második önálló könyvem gondozását, és annak kiadását felajánlotta. Köszönöm a Tárogató család minden tagjának, hogy a kezdeményezésem támogatta, engem biztatott. Nélkületek, lehet, hogy nem született volna meg. Köszönöm Barátaim! Köszönöm a Magyar Térrendezés szakemberének, és oktatójának, Némethné Wéber Gabriellának, hogy írásával jelen van, -külön fejezetben- bemutatta nemzetünk térrendezésben megnyilvánuló hagyományait, és annak fontosságát. Tartalomjegyzék:

Az öt őselv, Az ember, Csakrák, Aura, Színek gyógyításban, Lélek és szellem, Kövek a gyógyításban, Fényadás az eszköztelen gyógyításban, A Magyar Térrendezés.

 

Kiadja: Tárogató Hangján nemzeti irodalmi portál
 

Minden jog fenntartva
 

 

Ekpafat
Lélek Sándorné

 

A Lélek hangja.... cikk a könyvről

 

 

- Aki meghallja,

a szeretet birodalmába jut!
Tovább…

A könyv bevezető ára: 1500FT+postaköltség

 

Megrendelhető: 06/20-472-3342

 

 

 

A Lélek neve...

A Lélek hangja

 

 

Ekpafat lélekfelemelő írásai 

Életmódklub 

 

 

http://napfonat.hu/images/napocska.gif

Fényadás

Szellemgyógyászat

 

 

Életképek - sorozatok
(Ekpafat)

Csendesedj el! oldalon olvasható

 

A 0-ás kórterem, sorozat

A Váróterem, sorozat

 Amikor búcsuzni kell...

Emlékszem még azokra az időkre, amikor az otthonában, családja körében, tisztességes búcsú után tértek örök nyugalomba szeretteink. Ez volt természetes. Falun, pedig sirató asszonyok virrasztottak a tisztaszoba közepén felravatalozott halott körül. .Nem volt tabu a halál. Tovább >>

 

 

 

.. 

 

 

 
.Angyal - Közösség

.

 

 

 
 
free counters

..

Nem tudsz belépni?

Olvasd el!

 

 
Angyali üzenetek

 

Óránként üzennek az angyalok!

  

 

Élet a kezedben
Alapítvány

Klikk a képre!!


Időjárás


stat counters


Világmeditáció!!!

10 milliószoros napok

 2013-ban:
Február 25. hétfő
Május 25. szombat
Július 12. péntek
Október 26. szombat.

Tízmilliószoros napok 2014-ben:
Február 14. péntek
Június 13. péntek
Július 31. csütörtök
November 13. csütörtök.


Tízmilliószoros napok 2015-ben:
Március 5. csütörtök
Június 2. kedd
Július 20. hétfő
November 3. kedd.


Tízmilliószoros napok 2016-ban:
Február 22. hétfő
Május 21. szombat
Július 8. péntek
Október 22. szombat.

 

 

 

Gyújts gyertyát

 

Valaki végleg elmehet,
őrizd meg emlékét,
és el ne feledd,
így majd veled lesz mindig,
lelke szabadon száll,
vár a túlsó parton,
hol nincsen határ.

Gyújts gyertyát itt >>>

Emlékezzünk szeretteinkre (archivum) >>>

 

 .

 

 
Angyal Közösségek

.

 

free counters

..

 
Statisztika
..

..

Free counter and web stats

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!