Angyali Zene

 


 


A Hold aktuális fázisa.

 

 
Online tanfolyam

Ezoterikus Online Ingyenes tanfolyam

Ajánlom minden útkeresőnek, legyen nagyon óvatos, ha nem akarja, hogy a harmónia keresése közben, a csatorna bűzös mocsarában találni magát. A tanfolyam csak és kizárólag a http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu   oldalon érhető el.

Aki szeretne velünk tartani, az oldalon feltétlen  iratkozzon fel hírlevélre, mert sok anyagot azon keresztül kaptok meg. Minden útkeresőt várok, aki  egyet ért a mi szellemiségünkkel.

Eddigi anyag elérhető: http://ekpafat-kistarogato.gportal.hu/gindex.php?pg=34339873&nid=6318549

 
Szólj Te is hozzá!
Friss hozzászólások
 
Angyal blog

 

- Szólj hozzá!

Beszélgessünk

 


Ha megértjük önmagunkat, megérthetünk másokat is

Florence Littauer

 

 ... rexáló-, meditációs zenék, videók

.

Kiemelt, fizetős
hirdetések feladása!

rögtön megjelenik a Hirdetési Boxban!!!

 
Kiemelt hirdetések!
 
*201. - 2012-2013, Kryon üzenetei, Indigó-, kristály-, és csillaggyerekek

Hathorok: A globális politika valósága és hazugságai valamint a fejlődés kényszere

   

Földetek fejlődése egy új átalakulási szakaszába lépett. Üzenetünkben a globális kollektív társadalmatok tudatának felszínére kerülő jelenségekkel interdimenzionális szempontból szeretnénk foglalkozni.  - 2003. február 8.

Indigó generációk

Sári Csilla   

 Az Indigó sugár emberei, avagy a „kékek” már egy ideje jelen vannak a földön, de ilyen nagy számban sokáig nem mutatkoztak. Mindig is volt egy véletlenszerű „Indigóhintés” a népességben minden generációban, ennek ellenére ezek az emberek egészen ritkán fordultak elő köztünk a 20. század utolsó harmada előtt.

 

.

   

...

Világmeditáció!!!

   

 

A Mesterek Kommunikációja

   

A Mesterek kommunikációja

http://shaumbra-hu.info/images/topics/phpnuke.jpg"Mint tudjátok, a Földön az érintkezésnek számos olyan formája is van, ami nem jelent túl nagy örömöt számotokra. Ha vitába keveredtek a szomszédotokkal, s köveket kezdtek hajigálni egymás felé, interakciótok természete aligha kelti bennetek azt az érzést, hogy az érintkezés révén valóban sikerült kiteljesednetek.

.

   

 

Shaumbra

 

Föld Órája 2009 akció

Inasi   

Március 28-án egymilliárd ember csinálja. Te se maradj ki!

A kampány, amely a kezdetekkor csak Sydney lakosait buzdította otthonaik világításának lekapcsolására, mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát.

2009. március 28-án, 20.30-kor a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára – a Föld Órájára. Célunk, hogy 1 milliárd ember és több mint 1000 város csatlakozzon az akcióhoz.

Bizonyítsuk be együtt, hogy globális összefogással eredményesen léphetünk fel a klímaváltozás ellen!

Regisztrálj a http://www.earthhour.org weboldalon, és kapcsold le a villanyt március 28-án, szombaton este 20:30 és 21:30 között!

Mit tehetsz még?

- Küldd levelet a Föld Órájáról mindenkinek!
- Mesélj a Föld Órájáról mindenkinek!

Köszönjük, hogy Te is csatlakozol!

Zuvuya 2012

   

  2012-ben új korszak kezdődik az emberiség történelmében, hiszen ekkor nyílik meg az emberiség kollektív tudata a magasabb dimenziók számára és kezdődik meg az a spirituális transzformáció, amellyel az emberiség is bekapcsolódik a kozmikus lények által teremtett univerzumba...

.

   

...

10 milliószoros napok 2009-ben

   

A tibetiek szerint csak 4 ilyen nap van az évben. Ezeken a napokon minden, amit teszünk, gondolunk, mondunk, 10 milliószorosan száll vissza ránk. Ezeken a napokon érdemes megtennünk mindent, amiről szeretnénk, ha elementáris erővl hatna.

.

   

.

Novemberi energiák - 2008. - A harmónia dala

http://shaumbra-hu.info   

 

 

Mihály arkangyal Celia Fenn-en keresztül...

Engesztelés

www.omah.extra.hu   

 2008. november 22., szombat (Nap a Nyilasban, Hold a Mérlegben, közeleg a Plútó jegyváltása) ÉNMI Aki Vagyunk köszöntünk Titeket. Csakis Tisztán és Igazan Szólunk és Hatunk....

Üzenetek, közvetítések

   
 

 Tartalom

Az új gyermekek nevelése...

Celia Fenn közvetítése   

 

...üzenet az autista gyermekekről”

Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével Elsőüzenet (2004 október)

Az Új Gyermekek szüleinek lenni...

Celia Fenn közvetítése   

...Szerződésetek a gyerekeitekkel”

- Michael Arkangyal Celia Fenn közvetítésével Második üzenet

(2004december)

Kik is azok az indigó gyerekek?

   

 Az indigó gyerekek jellemzője és nevelése... - Indigó felnőttek

Indigó-, kristálygyerekek, avagy egy új kor gyermekei

frekvencica   

Minden ember testét engergiamező veszi körül, ezáltal mindenkinek van valamilyen kisugárzása és ezzel együtt valamilyen színű aurája. Speciális fényképezőgéppel készíthető olyan fotó, amelyen megláthatjuk, hogy kinek milyen színű ez az energiamező.

..

Az indigó teszt

Papp György   

 Mindazokból az általam gyűjtött információkból és beszámolókból, valamint indigó gyerekekkel szerzett tapasztalataimból, a következő megfigyeléseket állítottam össze és rendeztem korosztályok szerint.

 

Az indigó gyerekek tulajdonságai

Papp György   

 Az indigó személyiség gyengéi - erősségei

Az indigó gyerekek személyiségjegye:

Papp György   

A személyiség napfényes vagy árnyékos oldala? - Miben különböznek az indigó gyerekek más gyerekektől? -A "normális" gyerekek inkább lenyelik a megaláztatásokat, elfogadják alárendelt helyzetüket és engednek, akkor is, ha igazságtalanul bánnak velük.

Kik is az indigó gyerek?

Papp György   

 Az alábbi cikk a Bioenergetic Kft gondozásában, 2003-ban megjelent könyvből lett kiemelve, és azért adom itt közre, mert szeretném, ha ez a téma minél nagyobb publicitást kapna. Azon próféciák, amelyek a III. évezredről szólnak, csak az Ő közreműködésükkel teljesülhetnek.

A szem a lélek tökre

NewAge66   

 

..

 

 

Indigó-, kristály- és csillaggyermekek

Tartalom   

 A következő kép nem jeleníthető meg, mert hibákat tartalmaz: „http://www.asztralutazas.hu/51-0002_clip_image002.gif”.Mottó:

Sokszor úgy tűnik, az indigó gyerekek azt szeretnék, hogy egyenrangú felnőttnek tekintsük őket. Ez nem igaz.

Azt szeretnék, hogy egyenrangú lélekként kezeljük őket, és azt kívánják, hogy sokáig megőrizhessék önmagukban a gyermeklét minden értékét.

 

4. Mi történik a Földdel 2013-ig?

   

2012 végén, illetve 2013-ban nagy változások lesznek bolygónkon...

 

2012: világvége vagy spirituális felemelkedés?

   

  Húsz éve olyan jelentős energetikai változások zajlanak a Földön, melyek hatása sokaknak már most érzékelhető. Az előrejelzések szerint azonban a változások még nem értek véget. Mi várható öt év múlva?

2. Kryon üzenetei- tartalom

   

 

 Kryon tartalom

 

1. 2012-2013

   

  Tartalom... 2012-ben új korszak kezdődik az emberiség történelmében, hiszen ekkor nyílik meg az emberiség kollektív tudata a magasabb dimenziók számára és kezdődik meg az a spirituális transzformáció, amellyel az emberiség is bekapcsolódik a kozmikus lények által teremtett univerzumba...

 
.Angyal - Közösség

.

 

 

 
 
free counters

..

Nem tudsz belépni?

Olvasd el!

 

 
Angyali üzenetek

 

Óránként üzennek az angyalok!

  

 

Élet a kezedben
Alapítvány

Klikk a képre!!


Időjárás


stat counters


Világmeditáció!!!

10 milliószoros napok

 2013-ban:
Február 25. hétfő
Május 25. szombat
Július 12. péntek
Október 26. szombat.

Tízmilliószoros napok 2014-ben:
Február 14. péntek
Június 13. péntek
Július 31. csütörtök
November 13. csütörtök.


Tízmilliószoros napok 2015-ben:
Március 5. csütörtök
Június 2. kedd
Július 20. hétfő
November 3. kedd.


Tízmilliószoros napok 2016-ban:
Február 22. hétfő
Május 21. szombat
Július 8. péntek
Október 22. szombat.

 

 

 

Gyújts gyertyát

 

Valaki végleg elmehet,
őrizd meg emlékét,
és el ne feledd,
így majd veled lesz mindig,
lelke szabadon száll,
vár a túlsó parton,
hol nincsen határ.

Gyújts gyertyát itt >>>

Emlékezzünk szeretteinkre (archivum) >>>

 

 .

 

 
Angyal Közösségek

.

 

free counters

..

 
Statisztika
..

..

Free counter and web stats

 

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!